Változással kapcsolatos információk!

Nevet váltottunk!

Több kérdés is felmerült az általatok is ismert Yellowroad-dal és a program jövőjével kapcsolatban.

Ezúton tájékoztatunk benneteket, hogy csupán annyi történt, hogy átkereszteltük magunkat, mert alkalmazkodunk a piaci igényekhez! A Yellowroad mostantól Training360 Karrier Start Program néven fut tovább, változatlan feltételekkel, így a névváltoztatás nem érinti sem a jelentkezőket, sem a program jelenlegi hallgatóit! A változás célja, hogy egy egységes márka jöjjön létre, ami a Ti és a Mi érdekünket egyaránt szolgálja.

A Training360 oktatóközpont a következő időszakban stratégiai átalakuláson megy keresztül, melynek legfőbb oka és hosszútávú célja, hogy egy egységes márka jöjjön létre. Ennek első lépéseként a Yellowroad-ot a Training360 márka alá vonjuk be, Yellowroad helyett Training360 Karrier Start Program névre kereszteltük eddigi junior fejlesztői és tesztelői képzéseinket! A névváltással az volt a tervünk, hogy a Karrier Start Program (korábbi Yellowroad) teljes egészében a Training360 márka alá tartozzon.
A változások a brandre vonatkozóan hamarosan igen látványosak lesznek.
Fontos azonban tudni, hogy a névváltás a képzéseket, korábbi Yellowroad programba jelentkezőket és Titeket közvetlenül nem fog érinteni! A névmódosítás természetesen nem befolyásolja a jelentkezés feltételeit sem! Izgatottan nézünk elébe a változásnak, reméljük ti is, hiszen a változások még több lehetőséget jelentenek mindannyiunknak!

További kérdés esetén bátran forduljatok hozzánk!

E-mail: karrier@training360.com
Telefon: 36 (1) 880-0048

Karrier Start Program Csapata

Gyakori kérdések

 1. Miért van ez az átalakulás?

  A legfőbb célunk a névváltoztatással és a struktúra átalakításával az, hogy egy egységes márka jöjjön létre. Ennek első lépése, hogy a Yellowroad-ot a Training360 márka alá vonjuk be, ennek következtében a Yellowroad, mint név nem lesz használatos a későbbiekben, helyette Training360 Karrier Start Program néven indulnak a fejlesztői, tesztelői és egyéb képzések.
  Hosszútávú tervünk az, hogy a Karrier Start Program (korábbi Yellowroad) teljes egészében integrálódjon a Training360 márka alá.
  Így minden jelentkező és programban résztvevő vállalat gyorsabban és egyszerűbben tud tájékozódni a képzéseinkről, kínálatunkról.
 2. Kit/Mit fog érinteni?

  A brand-et érintő átalakulás és változás legfőképp az arculatot fogja érinteni. Ezen felül a külső kommunikáció valamennyi elemét érinteni fogja, ám a Training360 oktatóközpont működésére nem lesz hatással. Ennek értelmében a jelentkezés módja, feltételei nem fognak változni.
 3. Ha Yellowroad-ra jelentkeztem, akkor a Karrier Start Programba is jelentkeztem?

  Igen. A szerződést a Training360 oktatóközponttal kötötted, így a névváltoztatás semmilyen negatív hatással nincs korábbi jelentkezésedre.
 4. Változnak-e a költségek?

  Nem. Minden az eredeti konstrukció szerint működik tovább. A Yellowroad nevének és arculatának további életével kapcsolatosan jelentkező változások a belső folyamatokat nem befolyásolják.
 5. Mennyi ideig fog tartani az átállás?

  A weboldalt követően a Facebook oldalunk megjelenése is megváltozik. A brandek integrálása, a Training360 márka kommunikációja a weboldal fejlesztésével egy új szintre tud lépni. Facebook oldalunk és a honlapon a Yellowroad el fog tűnni, Karrier Start Programként lehet bővebb információt olvasni róla.
 6. Milyen változásokra lehet számítani a közeljövőben?

  A változások folyamatosak és szemmel láthatóak lesznek. Az arculati elemeink változásai, a social média platform átalakulása és a weboldal fejlesztése erre az évre tehető.
 7. Mit jelent ez hosszú távon?

  Egy egységes brand fog megszületni. Az eddigi sikereket és eredményeket elért Training360 képzései össze lesznek fogva és egy erős márka ernyője alatt működnek tovább.

A minőség garanciája