Mit fogok tanulni?

Kérdésed van?

Hogyan épül fel a képzés?

A fontosabb programozási alapismereteket az alapozó blokkunkban sajátíthatod el az első hónapban, különböző gyakorlati feladatok megoldásával. Megtanulod, mi az a programozás, mi a folyamata, milyen eszközeid vannak hozzá, mi az az algoritmuselmélet, milyen programozási nyelvek vannak, és hogyan tudod őket alkalmazni. Mire végzel az alapozó résszel képes leszel weboldalak létrehozására, melyeket kedvedre dizájnolhatsz és bővíthetsz mindenféle funkcióval. Ezek után következik a programnyelvi specializáció: lehetsz Front-End fejlesztő és foglalkozhatsz php-val, lehetsz C# programozó, vagy Java fejlesztő.

Hogyan épül fel a fejlesztő képzés
Mit fogok tanulni a fejlesztő képzésen

Mit fogok tudni a képzés végén?

Elsajátítod a programozói alapismereteket, megismered a webfejlesztés alapvető eszközeit, a webes protokollok és folyamatok működését, a sitebuilding alapjait, a webprogramozást, az alkalmazásfejlesztést, a metodológiákat és a kommunikációs eszközöket.

Jó, de konkrétan ez mit jelent?

Front-End
Ezen a vonalon stabil programozási alapismereteket sajátítasz el, csapatban fogsz dolgozni, megismerkedsz a sitebuild alapjaival, lesznek ismereteid a CSS3 layout-ról, nem fog gondot okozni a verziókezelés.. Ha mindent beleadsz, képes lehetsz akár egy nemzetközileg elismert Microsoft vizsgát letenni.

Java
Végzett programozóként tisztában leszel a programozás alapfogalmaival, adatszerkezetekkel, alapvető algoritmusokkal, valamint az objektumorientáltság alapelveivel. Nagy hangsúlyt fektetünk itt is a gyakorlati oktatásra, aminek során rengeteg apró feladatot kell majd megoldanod, ami elősegíti, hogy minél jobban rögzüljenek az ismeretek. Tesztvezérelten, lépcsőzetesen jutsz az információkhoz, megtanulod a Clean Code használatát. A végén pedig képben leszel egy alap Oracle vizsga (OCA) anyagával. Ezen felül olyan eszközökben fogsz otthonosan mozogni, mint a Git verziókezelő, a Java IDE, illetve a JUnit teszt keretrendszer. Az alapismeretek megszerzése után magasabb szintű technológiák következnek, úgy mint az n-rétegű alkalmazások, a Dependency Injection framework adatbázis kezelés és a RESTful webszolgáltatások.

.NET
Alkalmas leszel junior .net fejlesztői pozíció betöltésére. Ismerni és érteni fogod a Visual Studio működését, át fogod látni a projektek szerkezetét. A .NET keretrendszer és a C# nyelv elméleti ismeretén túl önálló algoritmikus gondolkodással fogsz rendelkezni. Sőt azt is tudod majd, hogyan kell szépen kódolni, mert a Clean Code szabályai is a fejedben fognak cikázni. Ezen kívül megtudod, hogyan kell a Windows Presentation Foundation használatával ütős felhasználói felületeket összerakni. Izgalmasan hangzik, ugye? És még folytathatnánk, de most elöljáróban ennyit árulunk el! Ha mindent beleadsz, képes lehetsz akár egy nemzetközileg elismert Microsoft vizsgát letenni.

Folytathatnánk, de most elöljáróban ennyit árulunk el!

Fejlesztő képzés szakosodás