Tandíj

Kérdésed van?

Mennyibe fog kerülni a képzés?

A képzés értéke 1.500.000 forint + ÁFA. Ezt Neked nem kell kifizetni. Cserébe 100.000 forint kauciót kérünk Tőled, amit, ha a képzést végigcsinálod, és partnercégeink egyikénél elhelyezkedsz, mindenképpen visszakapsz. Amit még vállalnod kell, hogy legjobb tudásod szerint, nagy szorgalommal, kitartóan tanulsz, jól teljesítesz a képzésen, és a tanfolyamot követő 6 hónapban kizárólag partnercégeink egyikéhez szerződsz.

Klubtagság

A klubtagság azt jelenti, hogy elhelyezkedés után részt vehetsz a kínálatunkban szereplő képzések közül további tanfolyamokon, amit a Téged alkalmazó partnercég finanszíroz. Segítünk beilleszkedni, tovább fejlődni, felvenni a fonalat. Rengeteget fejlődhetsz, csak rajtad múlik!

Fontos tudnod

A tanfolyamot követő 6 hónapban kizárólag partnercégeink egyikéhez szerződhetsz. Ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy négy hónapon keresztül nem kapsz állásajánlatot. Nekünk elemi érdekünk, hogy minden nálunk végzett junior fejlesztő a lehető leghamarabb megtalálja a számára ideális munkahelyet, hiszen a képzésed a partnercégeink finanszírozzák.

Fejlesztő képzés tandíj