Felvételi

Kérdésed van?

Milyen előképzettséggel kell rendelkeznem?

Nem kell matematikus diploma, sem angol nyelvvizsga, lehetsz fiú vagy lány, bölcsész vagy műszakis, a lényeg, hogy legyen benned motiváció, ne futamodj meg a problémák láttán, szeress csapatban dolgozni. És bár igaz, hogy a nyelvvizsga nem feltétele a jelentkezésnek, középfokú angoltudásra szükséged lesz ahhoz, hogy el tudd végezni a képzést, és a jövőbeli munkahelyeden is könnyedén vedd majd az akadályokat.
Különösen örülünk neki, ha a német sem okoz problémát!

Fejlesztő képzés előképzettség
Fejlesztő képzés felvételi

Mire számíthatok a felvételin?

Először is: töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat és válassz online teszt időpontot! Utána figyelj, mert még nem vagy kész teljesen. Ahogy a jelentkezés gombra kattintottál, a megjelenő oldalon az önéletrajzod feltöltésével véglegesítheted jelentkezésedet. Ezt az általad választott online teszt napján 23:59-ig teheted meg. Az online tesztet az önéletrajzod feltöltése nélkül is ki tudod tölteni, azonban amennyiben az önéletrajzod nem töltöd fel a megadott időpontig, a felvételi folyamatunkon nem tudsz továbbhaladni.

3 lépcsős felvételi folyamatunk segít abban, hogy egy átfogó képet kapjunk arról mennyire illik hozzád a programozói/szoftvertesztelői pálya.

Az általad kiválasztott időpontban kell kitöltened majd egy tesztet, ami a logikai készségeidre és a nyelvtudásodra (angol, vagy angol és német, az általad választott képzéstől függ) fog koncentrálni. Erről az infókat az általad választott időpont előtt 3 nappal fogjuk küldeni Neked. Nyugi, nem fogsz lemaradni! Ezt veheted az első fordulónak. Ha a teszten tovább jutottál, akkor e-mailben kapsz tőlünk egy kérdőívet, melyet ki kell majd töltened, valamint időpontot egyeztetünk egy online videóbeszélgetéshez, ami a második fordulónk. Ha ezt is sikerrel vetted, az utolsó körre oktatóközpontunkban kerül sor. Ez igényli majd először a személyes megjelenést. Itt különböző feladatokban és helyzetekben kell megmutatnod mit tudsz, milyen vagy. Ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire vagy alkalmas programozónak, a harmadik fordulóban egy egyszerű algoritmust kell összeállítanod Scratch-ben, amelyre 20 perc áll majd rendelkezésedre. Erre már előre gyakorolhatsz, hogy a felvételin minél könnyebben menjen!

A próbafeladatok oldalon lehetőséget biztosítunk a gyakorlásra és arra, hogy megismerkedj, mind az angol, mind a logikai teszt kérdés típusaival, valamint a Scratch-el és hasznos tanácsokkal látunk el arra vonatkozóan, hogyan készülj fel a Skype interjúra, illetve ha minden akadályt sikeresen vettél, akkor a végső megmérettetésre, az Assessment Centerre.

Mikor lesznek a fordulók és mikor tudom meg az eredményt?

Az online teszt időpontja a jelentkezéskor általad megjelölt, illetve kiválasztott napon és időpontban lesz. Azt, hogy továbbjutottál-e a következő fordulóba, a tesztet követő egy hétben fogod megtudni, ne izgulj, mindenkinek visszajelzünk!

Amennyiben továbbjutottál az online teszten következik a videó interjú, melynek időpontját a sikeres teszt után, az általad megadott elérhetőségen veled egyeztetjük!

Az interjúd eredményéről szintén egy héten belül kapsz majd visszajelzést.
Az utolsó forduló időpontját minden esetben szintén veled egyeztetjük majd.

Felvételi eredmény