Junior Fejlesztő képzés

MIT CSINÁL EGY FEJLESZTŐ?

csillagok zsineg Jelentkezz ingyenes junior fejlesztő képzésünkre! Föld Szaturnusz rajz Számítógépes programokat, weblapokat, alkalmazásokat programoz, mindezt természetesen csapatban, folyamatos kommunikáció mellett.
 • Fejleszthet IT rendszereket, alkalmazásokat, weblapokat.
 • Programozhatja a felhasználó által látott felületet.
 • Dolgozhat az összetett és bonyolult háttérrendszereken.
 • Megteremtheti a felhasználó és az adatbázisok közötti kommunikációt.
JELENTKEZÉS
- Fejleszthet IT rendszereket, alkalmazásokat, weblapokat. - Programozhatja a felhasználi felületet.
- Dolgozhat az összetett háttérrendszereken.
- Megteremtheti a felhasználó és az adatbázisok közötti kommunikációt.
űrhajós földönkívüli

Mit kell tudni a Junior Fejlesztő képzésről

Képzésünk végére olyan junior szoftverfejlesztő leszel, aki valódi projekteken alapozta meg tudását, rengeteg gyakorlattal és magabiztos elméleti tudással rendelkezik.

Olyan, munkájára igényes szakembereket képzünk, akik szakmailag és együttműködés tekintetében is helyt állnak egy csapatban. A tehetség csak egy lehetőség, ha gyakorolsz és elszánt vagy, kihozzuk belőled a maximumot, hogy képes legyél megállni a saját lábadon azon az úton, amit magad választottál.

Célunk, hogy megértsd az összefüggéseket, megtanulj önállóan problémákat megoldani. A tanfolyam alatt projektfeladatokat oldhatsz meg egyénileg és csapatban. Kapsz saját fejlesztésű videós tananyagokat, amelyeket olyan gyakran nézhetsz vissza, amilyen gyakran csak szükségét érzed.

A képzésünk két nagy blokkból áll, melyeket további modulokra bontunk.

Az első öt hétben különböző gyakorlati feladatok megoldásával a fontosabb programozási alapismereteket sajátíthatod el.

Megtanulod, mi az a programozás, mi a folyamata, milyen eszközeid vannak hozzá, mi az az algoritmuselmélet, milyen programozási nyelvek vannak, és hogyan tudod őket alkalmazni. Hogyan kapcsolódnak az adatbázisok a programokhoz, hogyan tudsz belőlük információt kinyerni. Mire végzel az alapozó résszel képes leszel weboldalak létrehozására, melyeket kedvedre dizájnolhatsz és bővíthetsz mindenféle funkcióval. Ebben a szakaszban a képzéshez és a munkába álláshoz szükséges alapvető informatikai alaptudást, mint a hálózati ismeretek és az operációs rendszerek is átadjuk neked.

 • Operációs rendszerek
 • Hálózati alapismeretek
 • Parancssor
 • Scrum
 • Git
 • HTML, CSS
 • JavaScript
 • MySQL
Lehetsz Webfejlesztő, C# programozó vagy Java fejlesztő.
WEBFEJLESZTŐ
A képzés végére ismerni fogod a kódolási konvenciókat, a tiszta kód elveket és tudni fogod mi az objektum orientáltság.
Megismerkedsz néhány tervezési mintával és implementálod is azokat.
Napi szinten használod majd a Git-es környezetet projektjeitekhez, amivel a közös munkát könnyíted meg, amikor csapatban dolgozol.
Rendelkezel majd HTML, CSS (Bootstrap), valamint a Pug template nyelvre vonatkozó ismeretekkel.
Készség szinten fogsz tudni használni többet is a képzés idején legnépszerűbb keretrendszerek közül.
Alapszinten érteni fogsz az adatbázisokhoz is.
Mindezeket gyakorlatban is alkalmazod majd a projektjeid elkészítésekor, amiket agilis módszertan használatával valósítasz meg.
 • JQuery
 • Bootstrap
 • TypeScript
 • Angular
 • RESTful API
 • NodeJS
 • NoSql
 • Ms SQL
JAVA
Végzett Java junior programozóként tisztában leszel a programozás alapfogalmaival, adatszerkezetekkel, alapvető algoritmusokkal, valamint az objektum orientáltság alapelveivel.
Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, aminek során rengeteg apró feladatot kell majd megoldanod, így jobban rögzülnek az ismeretek.
Tesztvezérelten, lépcsőzetesen jutsz az információkhoz, megtanulod a Clean Code használatát.
Képben leszel egy alap Oracle vizsga (OCA) anyagával.
Olyan eszközökben fogsz otthonosan mozogni, mint a Git verziókezelő, a Java IDE, illetve a JUnit teszt keretrendszer.
Az alapismeretek megszerzése után magasabb szintű technológiák következnek, úgy mint az n-rétegű alkalmazások, a Dependency Injection framework adatbázis kezelés és a RESTful webszolgáltatások.
 • JavaSE
 • Scrum
 • JUnit
 • Maven
.NET
Alkalmas leszel junior .net fejlesztői pozíció betöltésére.
Ismerni és érteni fogod a Visual Studio működését, át fogod látni a projektek szerkezetét.
A .NET keretrendszer és a C# nyelv elméleti ismeretén túl önálló algoritmikus gondolkodással fogsz rendelkezni.
Megtanítjuk a Clean Code szabályait, hogy ne csak hatékonyan, de szépen is kódolj.
Megtudod, hogyan kell a Windows Presentation Foundation használatával ütős felhasználói felületeket összerakni.
Ha mindent beleadsz, képes lehetsz egy nemzetközileg elismert Microsoft vizsgát letenni.
 • C#
 • WPF
 • Visual Studio
clock
A KÉPZÉS IDŐTARTAMA
4 hónap
clock
NAPPALI KÉPZÉS
hétfőtől-csütörtökig,
9-17 között
clock
A KÉPZÉS HELYSZÍNE
Training360 oktatóközpont
Budapest 1117, Budafoki út 56.

Fontos tudnod

A tanfolyamot követő 6 hónapban kizárólag partnercégeink egyikéhez szerződhetsz.Ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy hat hónapon keresztül nem kapsz állásajánlatot. Nekünk elemi érdekünk, hogy minden nálunk végzett junior fejlesztő a lehető leghamarabb megtalálja a számára ideális munkahelyet, hiszen a képzésed a partnercégeink finanszírozzák.

Gyakori kérdések

Az Európai Unió becslése szerint 2018-ban 1,2 millió programozó, fejlesztő hiányzik majd a kontinens infokommunikációs iparából. Magyarországon szintén nagy szükség van programozókra. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan lesz lehetőséged elhelyezkedni és karriert építeni a szakmában, mert óriási az igény jól képzett szakemberekre, akik betöltik a szabad pozíciókat. Aktív résztvevője akarsz lenni a jövő társadalmának? Minden esélyed megvan erre, ha programozónak, fejlesztőnek tanulsz!
Jelenleg nem indul képzésünk.
Az oktatás hétfőtől csütörtökig, reggel 9 óra és délután 5 óra között zajlik, pénteken pedig önálló gyakorlásra biztosítunk lehetőséget. Arra készülj fel, hogy rengeteg házi feladatot fogsz kapni, hogy minél többet gyakorolj és a lehető legjobb szoftverfejlesztő váljon belőled.
Egy csoportban 18-20-an lesztek, de egyszerre több csoport is indulhat.
A képzés végén a partnereink által elismert oklevelet fogsz kapni arról, hogy junior fejlesztő vagy. Ha igazán szorgalmas leszel, felkészítünk egy, az egész világon elismert nemzetközi vizsgára is (Oracle, Microsoft), és amennyiben úgy látjuk, hogy készen állsz, ingyenes vizsgaalkalmat biztosítunk.
Oktatóközpontunk a South Buda Business Park irodaházban található. Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet (az irodaház főbejárata mellett található a BP Foodie Étterem, nem fogod eltéveszteni)
Megvan az a tévhit, hogy csak zsenik és férfiak lehetnek programozók? Na, akkor felejtsd el gyorsan mindkettőt. A programozás bárki számára tanulható, és nőként ugyanúgy stabil helyed van a szakmában, mint akár egykori rossz matekosként. Vagy azt hiszed, különleges képességek kellenek? Amennyiben a figyelem, a türelem és a kitartás annak számít, akkor igen. Ha meg akarod tanulni és szánsz időt a gyakorlásra, akkor belőled is hamar kiváló programozó, fejlesztő válhat. A Training360 Karrier Start Program egy precízen felépített tanulási módszert biztosít számodra, amely segít megérteni és átlátni komplex folyamatokat.
A program négy hónapig tart, ebből egy hónap az alapképzés, majd három hónap a szakosodás web, Java, vagy .NET irányokba.
Elméleti és gyakorlati órákat tartunk, de mielőtt kirázna a hideg a gimis számtech óra emlékétől, nálunk lesz játékos része is a képzésednek (például programozható robotok és egyéb izgalmak). Az a célunk, hogy megértsd az összefüggéseket, megtanulj önállóan problémákat megoldani. Projektfeladatokat oldhatsz meg egyénileg és csapatban. Kapsz saját fejlesztésű videós tananyagokat, amelyeket olyan gyakran nézhetsz vissza, amilyen gyakran csak szükségét érzed.
Saját laptopra, mert adunk egyet arra az időszakra, amíg nálunk tanulsz. Nyugodtan hagyd otthon a kotyogós kávéfőzőt is, mert díjmentesen ihatsz rendes kávét, teát, ásványvizet. A csocsóasztalt sem érdemes hoznod, ugyanis az Xbox mellett van az is.
Viszont hozhatod a bringádat, mert abszolút bringabarátok vagyunk. Ha autóval jönnél a parkolás a környező utcákban ingyenes.
Lehetőséget adunk, hogy bizonyítsd egy partnercégünk állásinterjúján, hogy készen állsz belevetni magad a programozói munkába. Sőt, ha elsőre nem sikerül, biztosítunk egy második lehetőséget is, ahol megmutathatod a tudásod. Nekünk nagyon fontos, hogy megtaláld a helyed!
Mivel szeretnénk, hogy biztos állásod és fizetésed legyen, meghatározzuk azt a minimum ajánlatot, amit a partnercégeknek kínálniuk kell neked, ha szeretnének veled dolgozni. Klubtagságunknak köszönhetően nem engedjük el a kezed azután sem, hogy elvégezted a képzésünket: várnak rád továbbképzések, további nemzetközi minősítések, amelyekhez akár felkészítő anyagot is rendelkezésedre bocsátunk, miközben a mentoroddal is megmarad a kapcsolatod. Mi megadunk minden segítséget, azonban rajtad múlik, hogy mennyit fejlődsz, milyen gyorsan kapaszkodsz egyre feljebb a ranglétrán.
Jöhetsz tömegközlekedéssel:
4-es metróval a Kelenföldi vasútállomásig, majd 103-as autóbusszal a Hengermalom út végállomásig; A Móricz Zsigmond körtértől 33-as autóbusszal, Nagytétény, ipartelep felé 5 megálló A belvárosból (Bosnyák tér, Blaha Lujza tér, Astoria) 33 vagy 133E autóbuszokkal (Hengermalom út megállóig) 1-es villamossal a Hengermalom út / Szerémi út megállótól 5 perc séta.
Autóval:
A pesti oldal felől érkezőknek a Rákóczi híd Budafoki út. Budáról a Bartók Béla út felől, vidékről (Érd, Budaörs) az Egér út felől, vagy a Kelenföldi központ, Etele út, Hengermalom út felől közelíthető meg az irodaház.

ÉLJ TE IS A LEHETŐSÉGGEL,


nyiss ablakot egy új világ felé,
válassz egy új karriert!
A képzés egyéb részleteivel és a felvételivel kapcsolatosan további információkat a GYIK vagy a  FELVÉTELI menüpontok alatt találsz. A képzés időtartamával Az alkalmazás üzemeltető képzéssel és állással kapcsolatosan, a fejlesztői képzéstől eltérően az itt leírtak az irányadók!