Felvételi

Milyen előképzettséggel kell rendelkeznem?

Kérdésed van?
A jelentkezéshez fontos, hogy legalább érettségivel rendelkezz!
Nem kell informatikus diploma, sem informatikai előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez.
Középfokú aktív angol nyelvtudásra (írásban és szóban) szükséged lesz ahhoz, hogy el tudd végezni
a képzést, és a jövőbeli munkahelyeden is könnyedén vedd majd az akadályokat.
Nyelvvizsga megléte nem feltétel!
Különösen örülünk neki, ha a német sem okoz problémát!
Eltökéltség
A lényeg, hogy legyen benned motiváció, ne futamodj meg a problémák láttán, szeress csapatban dolgozni!

Hogy néz ki a felvételi folyamat?

Jelentkezésed elküldése

Első lépésként töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat és válaszd ki melyik héten tudod kitölteni az online tesztet! (link) Utána figyelj, mert még nem vagy kész teljesen. Ahogy a jelentkezés gombra kattintottál, a megjelenő oldalon az önéletrajzod feltöltésével véglegesítheted jelentkezésedet. Amennyiben az önéletrajzod nem töltöd fel a megadott időpontig, a felvételi folyamatunkon nem tudsz továbbhaladni.

Online teszt kitöltése

Az online teszteket az általad kiválasztott héten kell majd kitöltened, a teszthéten belül ezt bármikor megteheted. Két vagy három teszt lesz melyek a logikai készségeidre és a nyelvtudásodra (angol, vagy angol és német, az általad választott képzéstől függ) fognak koncentrálni. A tesztkitöltéssel kapcsolatos információkat és a belépési adatokat a jelentkezésed megerősítését követő 1 napon belül küldjük neked. Nyugi, nem fogsz lemaradni! Ezt veheted az első fordulónak. Azt, hogy továbbjutottál-e a következő fordulóba, a tesztet követő visszajelző e-mailünkből fogod megtudni, ne izgulj, mindenkinek visszajelzünk!

Kérdőív kitöltése
és skype időpont kiválasztása

Ha a teszten továbbjutottál, akkor e-mailben kapsz tőlünk egy kérdőívet, melyet ki kell majd töltened, valamint idősávot választhatsz az online skype videóbeszélgetéshez. Ha még nem rendelkezel Skype accounttal az alábbi oldal segítségével létrehozhatsz egyet: https://www.skype.com/hu/get-skype/

Skype videóbeszélgetés

Kolléganőnk az általad megjelölt idősávok egyikén fog keresni Téged. Szeretnénk még jobban megismerni, hogy meggyőződjünk róla, mennyire vagy elkötelezett, mi a motivációd a program iránt. Angol nyelvtudásodat is mérni fogjuk szóban. Az interjúd eredményéről egy héten belül kapsz majd visszajelzést.

Assessment Center (AC)

Ha sikerrel vetted a videóinterjút, az utolsó körre oktatóközpontunkban kerül sor. Ez igényli majd először a személyes megjelenésed. Az utolsó forduló időpontját minden esetben szintén veled egyeztetjük majd. Az AC-n különböző feladatokban és szituációs helyzetekben kell megmutatnod mit tudsz, milyen vagy. Ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire vagy alkalmas képzésre, az AC harmadik fordulójában egy egyszerű algoritmust kell összeállítanod Scratch-ben, amelyre 20 perc áll majd rendelkezésedre. Ide kattintva már előre gyakorolhatsz, hogy a felvételin minél könnyebben menjen:
https://scratch.mit.edu/projects/editor/?tutorial=home

ÉLJ TE IS A LEHETŐSÉGGEL,


nyiss ablakot egy új világ felé,
válassz egy új karriert!

A képzés egyéb részleteivel és a felvételivel kapcsolatosan további információkat a GYIK vagy a FELVÉTELI menüpontok alatt találsz.