Felvételi

Kérdésed van?

Milyen előképzettséggel kell rendelkeznem?

Nem kell matematikus diploma, sem angol nyelvvizsga, lehetsz fiú vagy lány, bölcsész vagy műszakis, a lényeg, hogy legyen benned motiváció, ne futamodj meg a problémák láttán, szeress csapatban dolgozni. És bár igaz, hogy a nyelvvizsga nem feltétele a jelentkezésnek, középfokú angoltudásra szükséged lesz ahhoz, hogy el tudd végezni a képzést, és a jövőbeli munkahelyeden is könnyedén vedd majd az akadályokat.
Különösen örülünk neki, ha a német sem okoz problémát!

Fejlesztő képzés előképzettség
Fejlesztő képzés felvételi

Mire számíthatok a felvételin?

Először is: töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat és válaszd ki melyik héten tudod kitölteni az online tesztet! Utána figyelj, mert még nem vagy kész teljesen. Ahogy a jelentkezés gombra kattintottál, a megjelenő oldalon az önéletrajzod feltöltésével véglegesítheted jelentkezésedet. Ezt az általad választott online teszt hetének utolsó napján legkésőbb 23:59-ig teheted meg. Az online tesztet az önéletrajzod feltöltése nélkül is ki tudod tölteni, azonban amennyiben az önéletrajzod nem töltöd fel a megadott időpontig, a felvételi folyamatunkon nem tudsz továbbhaladni.

3 lépcsős felvételi folyamatunk segít abban, hogy egy átfogó képet kapjunk arról mennyire illik hozzád az IT terület.

Az általad kiválasztott héten kell kitöltened majd kettő vagy három tesztet, ami a logikai készségeidre és a nyelvtudásodra (angol, vagy angol és német, az általad választott képzéstől függ) fog koncentrálni. Erről az infókat a jelentkezésed megerősítését követő 1 napon belül küldjük neked. Nyugi, nem fogsz lemaradni! Ezt veheted az első fordulónak. Ha a teszten tovább jutottál, akkor e-mailben kapsz tőlünk egy kérdőívet, melyet ki kell majd töltened, valamint időpontot egyeztetünk egy online videóbeszélgetéshez, ami a második fordulónk. Ha ezt is sikerrel vetted, az utolsó körre oktatóközpontunkban kerül sor. Ez igényli majd először a személyes megjelenést. Itt különböző feladatokban és helyzetekben kell megmutatnod mit tudsz, milyen vagy. Ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire vagy alkalmas programozónak, a harmadik fordulóban egy egyszerű algoritmust kell összeállítanod Scratch-ben, amelyre 20 perc áll majd rendelkezésedre. Erre már előre gyakorolhatsz, hogy a felvételin minél könnyebben menjen!

A próbafeladatok oldalon lehetőséget biztosítunk a gyakorlásra és arra, hogy megismerkedj, mind a nyelvi, mind a logikai teszt kérdés típusaival, valamint a Scratch-el és hasznos tanácsokkal látunk el arra vonatkozóan, hogyan készülj fel a Skype interjúra, illetve ha minden akadályt sikeresen vettél, akkor a végső megmérettetésre, az Assessment Centerre.

Mikor lesznek a fordulók és mikor tudom meg az eredményt?

Az online teszt időpontja a jelentkezéskor általad megjelölt, illetve kiválasztott héten lesz. . Azt, hogy továbbjutottál-e a következő fordulóba, a tesztet követő visszajelző e-mailünkből fogod megtudni, ne izgulj, mindenkinek visszajelzünk!

Amennyiben továbbjutottál az online teszten következik a videó interjú, melynek időpontját a sikeres teszt után, az általad megadott elérhetőségen veled egyeztetjük!

Az interjúd eredményéről egy héten belül kapsz majd visszajelzést.
Az utolsó forduló időpontját minden esetben szintén veled egyeztetjük majd.

Felvételi eredmény